Lataamiseen tarvitset Winrar -nimisen ohjelman, jonka kokeiluversion voit ladata ilmaiseksi netistä.
(Joissain koneissa on zip -tiedostojen purkuun tarkoitettu ohjelma, mutta se ei pura rar -tiedostoja!) Winrarilla voit purkaa sekä zip että rar tiedostoja. Tiedostot erottaa nimestä.

Kun lataat haluamasi tiedoston, työpöydälle ilmestyy kuvake. Kaksoisklikkaa kuvaketta. Aukeaa ikkuna, josta voit siirtä (esim. vetämällä) tiedostot downloads kansioon.

731142.jpg

731144.jpg

Downloads kansion löydät seuraamalla polkua omat tiedostot/ea games/the sims 2.. Jos downloads kansio jostain syystä puuttu, voit luoda sen itse.

Muista aina katsoa tarvitseeko lataamasi meshiä ja tarvittaessa lataa myös se! Siitä löytyy yleensä maininta kyseiseltä sivulta. Yhtä ainoaa meshiä ei ole olemassa. Eri tavarat ja vaatteet vaativat omat meshinsä.

Useat ladatut vaativat toimiakseen myös CEPin eli Color Enable Packagen. Se on sovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi netistä.

Jotta saisit ladatut näkymään pelissäsi, sinun täytyy laittaa pelin asetuksista omat esineet näkymään. Tämän jälkeen käynnistä peli uudelleen ja ladatut ovat pelissäsi.

731157.jpg